Film Jules Verne
Onze school in een paar minuten:
Team
Jules Verne heeft een directeur, die samen met de Intern Begeleider en de bouwcoördinatoren leiding geeft aan het team. Jules Verne is verdeeld in twee bouwen: de onder- (groep 1 t/m 4) en de bovenbouw (groep 5 t/m 8)
De bouwcoördinatoren ondersteunen de directeur, zitten bouwvergaderingen voor en bewaken de uitvoering van het beleid in de bouwen. Zo vormen zij de schakel tussen de werkvloer en de directie.
De groepsleerkrachten zijn verantwoordelijk voor alles wat er in hun groep gebeurt. Voor goed onderwijs, een goede sfeer en positief contact met ouders. In sommige groepen wordt een onderwijsassistent ingezet.
De Intern Begeleider heeft een speciale zorgtaak in de school. Zij bewaakt de doorgaande lijn en begeleidt de zorg voor de kinderen in brede zin. Op Jules Verne werken ook nog een administratief medewerkster en een conciërge.
Groeps- en taakverdeling schooljaar 2020-2021:
Groep 1/2 A: juf Jennifer en juf Didi (2,5 om 2,5 dag)
Groep 1/2 B : juf Didi en juf Anne (1 dag om 4 dagen)
Groep 3 A: juf Roos en juf Martje (2,5 dag om 2,5 dag)
Groep 3 B: juf Sylvia en Chantal (3 dagen om 2 dagen)
Groep 4: meester Rodney (5 dagen)
Groep 5: juf Cindy en juf Kim (2,5 om 2,5 dag)
Groep 6: juf Anke en meester Wim (4 dagen, meester Wim tot de kerstvakantie op donderdag)
Groep 7: juf Jettie en meester Ruben. (3 dagen om 2 dagen)
Groep 8: juf Noa en juf Lieke (2 om 3 dagen)
IB en coördinatie uitdagersgroep: juf Gonneke: (3 dagen di,do,vr)
Onderbouwcoördinator: juf Roos (om de week ambulant op woensdag)
Bovenbouwcoördinator: juf Cindy (om de week ambulant op woensdag)
Kleuterplus: juf Isa (op maandag t/m donderdag)
Ondersteuning in de groepen : juf Isa (4 dagen, onderbouw) juf Ellen (3 dagen, bovenbouw)
Academie072 en ICT: meester Ruben (op maandag)
Conciërge: meester Frits (5 dagen tot 14.00 uur)
Administratie: juf Nicole op vrijdagochtend
Directie: juf Ingrid (4 dagen, niet op woensdag)
Praktische informatie
Mobiel op school
We merken dat er steeds meer kinderen zijn met een mobiele telefoon. Dit is niet wenselijk i.v.m. privacy en misbruik en dit levert soms vervelende situaties op. In overleg met de directie kunnen er uitzonderingen worden gemaakt. Ipod, mp3, gameboys, etc zijn ook niet toegstaan. Het is "speelgoed" dat snel kapot gaat, gestolen kan worden of storend werkt in de groep. De school is niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal. We hopen op uw begrip.
Hoofddeksels
Hoofddeksels op school zijn alleen toegestaan om godsdienstige of gezondsheidsredenen.
Fietsen
De meeste kinderen wonen zo dicht bij school dat zij er lopend naar toe kunnen gaan. Toch is het aantal fietsers groot. Daarom hanteren wij als grens de Muiderwaard en de Rekerdijk. Ieder die daarbuiten woont, kan van de fiets gebruik maken. De kinderen die in het 'binnengebied' wonen, komen lopend naar school. Op de fiets gaan is op eigen risico. De school kan geen verantwoordelijkheid nemen voor beschadiging en/of vermissing van fietsen. De onderbouwgroepen 1 t/m 4 plaatsen de fietsen aan de rand van het fietspad. Elke groep heeft zijn eigen plek. Laat zeker geen fiets achter na schooltijd, dit in verband met mogelijke beschadiging en/of vermissing.
Gymnastiek
De kinderen van groep 1 en 2 hebben op dinsdag en donderdag gymnastiek in hun eigen speelzaal. Eventueel kunnen zij gymschoentjes meenemen (met elastieken banden waarvan de zool niet glad is) Sportkleding is niet nodig, de kinderen gymmen in hun ondergoed. De groepen 3 t/m 8 hebben gymnastiek op dinsdag en donderdag. Al deze groepen hebben gymkleding (shirt en broekje of turnpakje) en sportschoenen nodig. De schoenen zijn noodzakelijk om voetwratten tegen te gaan. Voor het buiten gymmen 's zomers mogen de binnenschoenen niet worden gebruikt! Na de gymles is het verplicht om je te douchen, eventueel mag wassen ook. Het is daarom noodzakelijk om een handdoek en een washand mee te nemen. De leidingen van de douches worden regelmatig gecontroleerd en doorgespoeld om het risico op legionella te voorkomen.